Український громадський діяч Микола Маломуж в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24" розповів про парад до Дня Незалежності.

Микола Маломуж зазначив, що раніше військові підтримували проведення парадів, але тільки якщо вони будуть економні.

"Бюджет закладався в систему Міністерства оборони. На якісь паради, на те, щоб виділити громадам кошти. Там було 100 млн-120 млн", - сказав Маломуж.

За його словами, будівництво та флешмоби організовують за гроші простих українців.

"Він (парад, - ред.) повинен бути бюджетним, він повинен бути красивим. В рамках коштів Міністерства оборони, і в рамках можливостей Міноборони... Він не повинен бути пишним, він не повинен бути колосальним, і він не повинен бути, найголовніше, витратним. Ми повинні жити за коштами", - додав Микола Маломуж.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, на святковий "букет" до Дня Незалежності піде 5 млрд з держбюджету — які івенти готує Кабмін.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Київ готують до Дня Незалежності: на днях перекриють десятки вулиць, а по Дніпру будуть "ганяти" військові катери.