Посол України в Австрії з 2014 по 2021 рік Олександр Щерба в ефірі програми “Конституційна кухня” Геннадієм Друзенком розповів, що в майбутньому відмінності між расами зітруться.

“Світ рухається до того, що він буде строкатим. Не буде такого, що біла раса, чорна раса. Воно змішується. Я жив чотири роки в Сполучених Штатах, на той момент воно дуже добре функціонувало. В класі у мого сина були білі, чорні, зрозуміло, були вихідці з Болівії, з Угорщини, з Китаю. І вони всі разом якось так перемішувались і виходило дуже кльово”, - сказав Олександр Щерба.

Він зазначив, що Україні треба бути готовою до такого виклику, що світ ставатиме більш різноманітним.

“Це частина нашого дорослішання. Ми маємо розуміти, що світ змінюється. Він буде інакшим. І нічого катастрофічного в цьому нема. Це добре. Та ж сама Австрія, вона стоїть перед дилемою: з одного боку, вони хочуть залишитись австрійцями, бо якщо приїдуть чужинці, значить ми вже не будемо такими австрійцями, а з іншого боку — якщо вони перекриють чужинцям, то вони теж перестануть бути австрійцями. Бо вони стануть менш цивілізованими. Менш відкритими до світу”, - додав Щерба.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, експоліцейського, який вбив Джорджа Флойда, засудили до 22,5 років в'язниці.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Дизель-шоу виправдалися за жарти про расизм і премії "Оскар" : "Не знаю, як пояснити синові".