Політичний діяч Костянтин Немічев у своєму Telegram-каналі розповів, що його обрали єдиним кандидатом від об’єднаних патріотичних сил на дострокових виборах харківського міського голови.

“Проукраїнські сили завершили праймеріз єдиного кандидата на позачергові вибори харківського міського голови. За результатами голосування мене, Костянтина Немічева, обрали представляти усі проукраїнські сили на виборах мера”, - написав Костянтин Немічев.

Він зазначив, що почав займатись політичною та громадською діяльністю після повернення з фронту, і зміг реалізувати чимало проєктів для Харкова.

“Тепер, після років сумлінної праці, за підтримки патріотів, я йду на вибори мера, аби зберегти та продемонструвати усім саме проукраїнський Харків”, - додав Немічев.

Згідно з даними підсумкової таблиці, Костянтин Немічев набрав 14 балів, друге місце посів представник “Європейської солідарності” на Харківщині Олександр Скорик з 12 балами, а третє місце посів представник харківського осередку “Демократичної Сокири” Микола Соловйов, що набрав 10 балів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Кандидатуру Костянтина Немічева також підтримала партія “Голос” та “Правий сектор”.

Як повідомляв Знай.ua, ветеран закликає об'єднатися проти "русского міра" на виборах мера Харкова.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що соратники партії “Держава” обурюються: Данилов заявив про санкції стосовно опозиційних політиків.