Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін, який, як повідомляли ЗМІ, скоїв у стані алкогольного сп'яніння ДТП з 6 постраждалими, за інформацією політолога Олексія Голобуцького, втік з країни. Про це він написав у Facebook, повідомляє Фокус.

"За моєю інформацією, народний депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін вже залишив територію України. Його готуються оголосити у розшук Інтерполу. Нагадаю, за даними ЗМІ, цей обранець примудрився скоїти п'яне ДТП у Києві, в Дарницькому районі - на в'їзді з Бориспільської траси. Трухін очолює осередок партії "слуг" у Полтавській області. Тому вранці 23 серпня він у Полтаві брав участь в урочистих заходах з нагоди Дня державного прапора. Де, за інформацією ЗМІ, взбризнув цю справу в компанії з головою ОДА Олегом Синєгубовим і головою облради Олександром Біленьким - з 11:00 до 12:00 обідав і пив віскі в полтавському ресторані "Лілія", - уточнює блогер.

Він також нагадує, що саме 23 серпня о 15:45 Audi Олександра Трухіна, порушивши безпечну дистанцію, на великій швидкості в'їхав у Ford, який, в свою чергу, протаранив автомобіль Daewoo.

"В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали шість чоловік, серед яких двоє дітей, голова комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник Роман Лишень. І ось наші доблесні правоохоронці "випадково упустили" нардепа від правлячої партії, якому вдалося втекти за кордон", - підсумував політолог.