Традиційно кращими школами в нашій країні вважають фізико-математичні ліцеї при університетах та престижні приватні гімназії з жорстким відбором учнів. Однак вже 2 роки в ТОП-50 рейтингу кращих шкіл України за результатами ЗНО від «Освіта.ua» входить дистанційна школа, де вчитися може кожен!

Заведено вважати, що якісна освіта в Україні доступна не всім: це дорого, школи розташовані в обласних центрах або столиці, потрібно пройти жорстких відбір. Але в сучасних реаліях багатьох батьків цікавить не тільки якість освіти, але також доступна та безпечна альтернатива для своїх дітей під час пандемії.

За рейтингом кращих шкіл України за результатами ЗНО-2021 від «Освіта.ua», дистанційна школа «Оптіма» змогла посісти 40 місце серед українських шкіл, 23 місце серед шкіл Києва та 1 місце серед всіх дистанційних шкіл країни.

Рейтинг «ТОП-200 шкіл України» від «Освіта.ua» враховує середній бал з усіх предметів, загальну кількість вихованців на ЗНО та відсоток успішно складених тестів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Для багатьох скептиків такі результати дистанційної форми навчання виявилися серйозною несподіванкою. «Оптімі» вдалося обігнати близько 550 столичних шкіл та майже 15 000 навчальних закладів України, в тому числі з очною та змішаною формою навчання.

В «Оптімі» прокоментували, що такий результат став можливим завдяки кропіткій роботі талановитих професійних педагогів, їх самовіддачі та досвіду, великій повазі до дітей. Відкритість - характерна риса «Оптіми», тут може вчитися кожен, незалежно від попередніх оцінок та місця проживання.

Нагадаємо, в 2020 році випускники першої в Україні повністю дистанційній школи також показали відмінні результати, і «Оптіма» посіла 23 місце серед шкіл Києва та 41 місце по Україні.