Президент Володимир Зеленський розчарувався у міністрові інфраструктури Олександрові Кубракові, повідомляє політичний експерт Олександр Лазарєв у своєму блозі у соцмережах. За його словами, історія не нова, а проблеми накопичувалися поступово, пишуть Українські новини.

«Постійні корупційні скандали, а також апаратні інтриги за участю міністра все більш підігрівали градус недовіри глави держави. Що логічно, адже будь-які скандали з ТОП-чиновниками автоматично б’ють по репутації президента. Але до цього додалася ще й категорична вимога від Держдепу — виключити Кубракова з делегації до США через його підвищену токсичність. А подібні реакції, як ми розуміємо, не могли не вплинути на рішення президента», — пише Лазарєв.

Як стало відомо експертові від його джерел, одразу після дзвінка з Вашингтона Зеленський викликав Кубракова «на ковдру» та провів з ним дуже серйозну та достатньо неприємну розмову.

«Яка, очевидно, матиме далекосяжні наслідки для міністра інфраструктури. Слідкуйте за новинами, незабаром ми про них дізнаємось», — запевняє експерт.