Глава політичної партії «Рідна країна» Микола Томенко у програмі «Что дальше» на каналі «Знай 24» розповів, чому чинна влада не реагує на ДТП за участю «слуги народу» Олександра Трухіна.

За словами Томенка, Трухіна називають реальним керівником Комітету Верховної Ради з питань бюджету (хоч він і заступник), а також одним зі спонсорів партії «Слуга народу», саме тому його не наважуються критикувати.

Окрім того, він нагадав про заяви влади про «нові обличчя в політиці». Томенко підкреслює, що «слуга народу» Трухін – обличчя не нове, і вже давно перебуває в політиці.

«Він був депутатом Полтавської обласної ради від партії Порошенка. Я прочитав, коли він був в Полтавській обласній раді, жодного разу не прийшов на засідання комітету. Тобто він депутатом обласної ради слабенько працював… Там напевно не можна було заробити якихось грошей. А в бюджетному комітеті, як ви розумієте… Це «жирний» комітет», - каже політик.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Глава політичної партії «Рідна країна» додає, що Трухін – готівковий мільйонер.


«Він задекларував понад 20 млн готівкою. Це, звичайно, менше, ніж 1,8 млрд у Порошенка, але 21 млн теж на вулиці не валяється. Водночас він отримує гроші на житло», - сказав Томенко.

Як повідомляв Знай.uа, Микола Томенко розповів про хабар від Путіна.

Також Знай.uа писав, що Томенко розповів, навіщо Зеленському вибудовувати свою вертикаль.