Політик Микола Томенко у своєму блозі розповів, навіщо Зеленському своя вертикаль у владі. За його словами, це потрібно для стабілізації політичної ситуації.

«Їхня задача полягала в тому, щоб максимально вибудувати свою вузьку команду. На сьогоднішній день Зеленський вибудував таку вертикаль, де усі його люди. Якщо восени буде якийсь форс-мажор, то він має свою жорстку вертикаль», - зазначив Томенко.

На думку політика, Зеленський хоче тримати усі державні структури під контролем, щоб бути готовим до можливої дестабілізації ситуації в країні. За його словами, головна ціль партії «Слуга народу» це створити вузьку команду з керуючих посад по країні.

«Серйозно фінансово зміцнилась команда, тому що весь досвід часів Януковича та Порошенка вони використали. Тобто це зміцнення структур або заробляння грошей на випадок перевиборів», - підкреслив Томенко.

За словами експерта, «Слуги» розраховують на перевибори, тому зміцнюються фінансово, задля забезпечення рекламної кампанії. На думку Томенка, «Слугам» потрібна своя вертикаль, щоб стабілізувати політичну ситуацію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Микола Томенко розповів, чи дійсно закінчилась епоха Авакова.

Також Знай.ua публікував слова Томенка про Авакова: Йому вигідніше працювати з чинною владою поки що.