Що тепер робитиме Арсен Аваков? На цю тему міркує політик та громадський діяч Микола Томенко у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай24».

За словами гостя програми, Аваков за характером доволі прагматичний, а відтак не варто очікувати, що він змінить партію і почне допомагати комусь іншому. «Смисл йому іти до партії Яценюка, яка не подолає бар’єр?», - запитує він. Те саме, каже Томенко, стосується і будь-кого іншого, умовно Турчинова, Тимошенко чи Порошенка, до того ж, останнього Аваков принципово не сприймає.

Отже, політик вважає, що Аваков і надалі залишатиметься в команді Зеленського, у його партії і нікуди не перейде. До того ж, зауважує він, на це є багато причин. «Можливо, в силу того, що він багато зробив кроків, які при війні з чинною владою так само можуть бути достатньо резонансними», - міркує Томенко.

Щодо посади експерт каже так: Аваков буде просто допомагати Зеленському. «Йому вигідніше працювати з чинною владою поки що. І все його оточення ніби виконує певні домовленості неписані...», - переконаний він.

Також Томенко додає, що оточення президента застосовує доволі позитивістську риторику про Авакова, а сам Аваков – про президента.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Томенко розповів, чи дійсно закінчилась епоха Авакова.

Також Знай.ua писав про те, що Поляков розповів про версії звільнення Авакова.