Політик та громадський діяч Микола Томенко в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, чи дійсно закінчилась епоха міністра Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова.

Микола Томенко розповів, чи дійсно закінчилась епоха Арсена Авакова.

“Ну, як мінімум, будемо говорити, що епоха Авакова, як міністра. Як лідера Майдану, як його позиціонували. Як найвпливовішого і найдорослішого уряду. І як ворога Путіна. Така команда Авакова. Треба віддати належне, я вважаю, що по піару урядовому, не політичному, у нього одна з найкращих команд. Тому що в такі халепи, в які він потрапляв, в принципі — більш-менш з них виходив”, - сказав Томенко.

Він зазначив, що хоч Арсен Аваков і прийшов у одній команді з Арсенієм Яценюком і Олександром Турчиновим, однак його рейтинг вищий, ніж у них.

“З точки зору піару — можна сказати, що це був найуспішніший піарний міністр. Який, я думаю, до кінця і досі ще не знає всіх хитросплетінь діяльності Міністерства внутрішніх справ, але за рахунок достатньо сильних медійних радників, помічників, а так само грамотної позиції лобіювання своїх інтересів — у нього свої люди у кожній фракції”, - додав Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, депутат Поляков розповів про версії звільнення Авакова.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бізяєв розповів, чи довго протриває відставка Авакова.