Яка позиція Міністерства внутрішніх справ у справі про ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна? Ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» коментує глава політичної партії «Рідна країна» Микола Томенко.

«Коли МВС очолював Аваков, він заохочував співробітників, які складали протоколи та штрафували VIP-порушників. Це робилося, щоб показати, що поліція відрізняється від колишньої міліції. Особисто я вітаю такий підхід. Українська ментальність така, поки за порушення правил не покарають депутата або міністра, інші теж будуть їх порушувати. Риба гниє з голови. А зараз у справі Трухіна партія «Слуга народу» мовчить. Її лідер Олександр Корнієнко заявив, що у нього немає інформації про цю справу. Тут дуже важлива позиція МВС. У поліції зараз відбуваються зміни, і всім важливо знати: чи буде вона боротися з порушниками закону, чи стане захищати від народу його слуг. Важливо показати, що в такій справі не має значення, чи є людина членом якоїсь партії», - зазначає політик.

Він також прокоментував зміну керівництва у цьому відомстві.

«Наскільки я знаю, в Офісі президента побоювалися різкого відходу Авакова з посади, тому розглядалися різні варіанти, зокрема, зробити його віцепрем'єром або віддати йому посаду мера Харкова», - каже Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше нардеп Олександр Трухін заявляв, що активно співпрацював з поліцією у справі про ДТП.

Також Знай.ua повідомляв, що інші учасники цього ДТП розповіли про його подробиці.