Очікування, що президент Зеленський зазнає у Вашингтоні поразки, не справдилися. Детальніше про це розповів політичний експерт Олександр Кочетков у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» з ведучою Вікторією Панченко.

Експерт нагадує, що очікування від поїздки президента Зеленського у США були доволі негативними. Зокрема, каже він, всі розраховували на нав’язування Україні імплементації Мінських угод, що закінчилось би протестними акціями та хитаннями у ВР. «Але цього не відбувається, тому цей візит виходить успішний, ще й грошей досить багато виділили», - підкреслює Кочетков.

Також політолог припускає, що в такому разі варто очікувати зростання рейтингу президента. Але він попереджає, що в Україні президента звинувачують абсолютно у всьому, а це відображається на рейтингу. «І якщо в будь-який момент щось станеться в країні, то рейтинг Зеленського, навіть якщо він не буде мати до цього відношення, буде падати стрімким чином», - пояснює гість програми.

Тому Кочетков зазначає, що до рейтингів потрібно ставитися обережно. Водночас він не наважується сказати, на скільки саме підніметься рейтинг Зеленського після повернення з Вашингтону, і радить дочекатися даних соціології. З іншого боку, каже Кочетков, це відносна наука, а українці надто довіряють соцопитуванням.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Решмеділова розповіла, що навколо зустрічі Зеленського і Байдена було багато обговорень, які породжували скептики.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів про цілі та результати візиту Зеленського до США.