Композитор та автор хітів Роман Загороднюк в ефірі “Карабас.Live” розповів, чому не можна отримати музичну премію за пісню.

Роман Загороднюк заявив, що премії в музичній сфері зараз дають не за пісні.

"Ти отримав якусь премію казна за що. За екстравагантність, кліп якийсь. Але ти не можеш отримати за пісню. Тому що хіт влітає в вухо і не вилітає. Коли твої пісні починають співати в караоке, коли починають співати на вулиці, коли ти йдеш по Хрещатику і бачиш, що дівчинка заробляє на твоїй пісні гроші — ось це хіт", - сказав Загороднюк.

Композитор зазначив, що для того, щоб створити хіт, потрібно мати чуття.

"Я працював з багатьма режисерами, Кончаловський, Шенгелія... Іноді те, що не говорять актори — говорить музика. Ти створюєш образ цієї людини. Для цього ти і знаходиш, ти повинен бути стратегом. Тому що якщо ти не стратег — ти не прораховуєш 2-4 кроки", - додав Роман Загороднюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Наташа Корольова розповіла, як Ігор Ніколаєв створив пісню "3 вересня": "Особлива історія".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Аліна Гросу "задзижчала" на всю країну: "бджілка" Ірини Білик зросла.