Голова обласної ради Віолета Лабазюк взяла участь у IХ Національному молитовному сніданку, який відбувся в Українському домі у Києві.
Участь у заході взяли парламентарі, урядовці, провідні політики України та ряд впливових закордонних гостей, серед яких конгресмени США, провідні політики країн Європейського Союзу, очільники українських церков, народні депутати, дипломати, керівники закордонних дипломатичних місій, повідомляє ukranews.
Молитовний сніданок, фото: ukranews
Молитовний сніданок, фото: ukranews
Крім того, у Молитовному сніданку взяли участь відомі представники української творчої інтелігенції, журналісти, освітяни, науковці, військові капелани, управлінці та бізнесмени.
Голова обласної ради Віолета Лабазюк висловила Молитву про економічне зростання: «Боже, благослови нашу країну економічним зростанням, щоб ми і надалі розбудовували Україну. Даруй мудрості бізнесменам та підприємцям відкривати нові успішні проєкти. І благослови, щоб кожна людина в Україні мала гідний дохід з подостатком».
Молитовний сніданок, фото: ukranews
Молитовний сніданок, фото: ukranews
На переконання Віолети Лабазюк, проведення молитовних сніданків є гарною можливістю представникам церков, політикам, представникам громадянського суспільства та міжнародним партнерам об´єднатися у спільній молитві за мир в нашій державі, за щасливе майбутнє України.
Варто зазначити, що саме завдяки Віолеті Лабазюк відновилося у 2021 році проведення обласного молитовного сніданку, на якому представники різних релігійних конфесій, управлінці, освітяни, науковці та підприємці попри різні політичні та релігійні погляди духовно об´єдналися задля розвитку та процвітання рідної Хмельниччини.
Молитовний сніданок, фото: ukranews
Молитовний сніданок, фото: ukranews
Загалом у IХ Національному молитовному сніданку взяли участь понад тисячу учасників з 15 країн світу.
В ім´я майбутнього України виголошувалися молитви від військових, медиків, освітян, політиків, закордонних гостей, дипломатів та інших почесних гостей.
Національні молитовні сніданки в Києві проводяться вже дев’ять років поспіль і вважаються найбільшими в Європі.