Глава політичної партії «Рідна країна» Микола Томенко у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле?» пояснив, чому уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова жорстко критикує закон про олігархів.

«У мене склалося враження, що Денісова стала на громадських засадах уповноваженим із захисту прав олігархів. Тобто вона ніби зарплату отримує як уповноважена з прав людини, а на громадських засадах… Я не знаю, чи в неї ця громадська посада оплачується чи не оплачується, але виглядає це сумно», - каже експерт.

За його словами, в Україні є багато проблем, якими має займатися омбудсмен.

«У нас абсолютно незаконно дитячі спортивні школи закривають. Знаєте, чому незаконно? Тому що треба погоджувати з Міністерством спорту. Тобто насправді можна зараз оскаржити все. І, наприклад, уповноважена повинна захищати мої права як батька чи ваші як мами, що вам дитину нема куди повести, щоб вона спортом займалася безкоштовно, хоч це гарантується. У нас бібліотеки закриваються, в більшості незаконно, бо теж треба погодження з Міністерством культури. От тут би уповноважену залучити і сказати їй: «А куди ж ходити в бібліотеки?», - сказав Томенко.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також політик наголосив, що по всій країні закриваються лікарні, а пенсіонери не можуть отримати пенсії, тому що закриваються банківські відділення і скорочується «Укрпошта».

«От тут би уповноваженому підключитися і соціальні права захистити!», - заявив він.

Як повідомляв Знай.uа, Микола Томенко пояснив, чому надії про країну мрій збуваються лише для депутатів.

Також Знай.uа писав, що Микола Томенко розповів про хабар від Путіна.