Яка зірка управляє долею Володимира Путіна? Про це у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розповідає астролог Влад Росс.

«У Путіна немає своєї нерухомої зірки. Кажуть, що його зірка – Спіка, тобто Альфа Діви, але це брехня. Щоб визначити таку зірку, потрібно точно знати момент народження людини. Але ж Путін – гебіст, у них там все засекречено, і вірогідної офіційної інформації про його народження немає. За моїми даними, він насправді народився не у 1952 році, а у 1950, був відданий на виховання двоюрідним родичам, а його справжня мати живе у Грузії. До семи років ніхто не бачив його в Ленінграді. А зараз Путін вважає себе реінкарнацією князя Володимира, тому йому знадобився і Крим, і Київ. Втім, на думку якогось шамана, він насправді перевтілення одного з полководців Батия. Але зараз Путін опинився в складному становищі: адже у Києві зараз править свій Володимир, який теж може оголосити себе реінкарнацією давнього князя», - каже астролог.

Також він торкнувся тем можливих кадрових перестановок в українському керівництві.

«Я думаю, в уряді зараз звільнять трьох-чотирьох осіб – не хочу називати конкретні імена. Хто їх замінить? Річ у тім, що у Зеленського проблема: чорний Місяць у поєднанні з Юпітером. Тому у нього на ключові посади завжди підбираються не ті люди, яких йому хотілося б підібрати. Будуть з цим труднощі й зараз», - вважає Влад Росс.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей астролог назвав три знаки Зодіаку, для яких та осінь буде щасливої.

Також Знай.ua повідомляв, що Росс розповів про особливості останнього літнього повного місяця.