Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів, як повернути Крим. За його словами, кримчанам треба показати, що в Україні краще.

«Майданчик повинен бути. Але дзвоном і платформою повинна бути Україна і український народ для того, щоб ми були привабливі для початку для українців, які всередині країни, а потім вже для українців, які на Донбасі і в Криму, щоб вони мріяли про возз'єднання», - зазначив Атаманюк.

Як зазначив експерт, існує точка зору, що Крим став мілітаризованою зоною. На думку економіста, поки ми не наведемо у себе порядок і не дамо імпульс до процвітання нашої країни, залучення назад наших трудових мігрантів, то ми приречені на те, що будемо розмінною картою у великій грі.

«Все добре або все погано ніде ніколи не може бути. Ніхто не ідеалізує – є різні погляди на життя», - сказав Атаманюк.

На думку економіста, думок про те, як живеться в Криму, існує багато, але головне – показати кримчанам, що в Україні краще.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляла Знай.ua, Атаманюк розповів, як зберігати гроші, щоб вони не знецінилися.

Також Знай.ua повідомляв, що Атаманюк порівняв Україну зі Словаччиною.