Як українська держава дякує своїм захисників? Про це у програмі Геннадія Друзенка «Конституційна кухня» розповідає учасник Євромайдану і війни на Донбасі Станіслав Краснов.

«Мої бойові товариші чудово розуміють, як держава нам дякує. Тижня не проходить без пари судів над захисниками України з політичних мотивів. У країні за цей час змінили президента – не допомогло. Тому моя порада і складна, і проста: потрібно змінювати не президента, а систему. Так, це величезна робота, але робити її необхідно. Ця система у своїй основі ще радянська, там зберігається і корупція, і кругова порука. Все влаштовано, як у нас кажуть, не по-європейськи. Так йде робота, наприклад, в Міністерстві у справах ветеранів: один чиновник порушує закон, а всі інші його прикривають», - каже гість програми.

При цьому, зазначає він, половина цих чиновників – вже нові.

«Потрібно змінювати все з нуля – це важко, але необхідно. Справа може дійти до нового соціального вибуху, і я думаю, що, швидше за все, так і буде. Рік за роком стає все гірше і гірше – далі так тривати не може. З 2014 року в Україні існують придворні, «реєстрові» ветерани – але є і справжні», - заявляє Станіслав Краснов.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше ветерани війни на Донбасі перегородили дорогу біля будинку президента Зеленського і зажадали відставки секретаря РНБО Олексія Данилова.

Також Знай.ua повідомляв, що на Донбасі вшанували пам'ять загиблих захисників України.