Депутат Європарламенту від Німеччини Максиміліан Кра в ході дебатів у Страсбурзі про відносини між ЄС і Росією заявив про подвійні стандарти Європи щодо переслідування опозиції в Україні.

Він підкреслив, що представлена під час дебатів Доповідь - це оголошення холодної війни, повідомляє "112 Україна".

"За своєю тональністю і своїм змістом він агресивний і не допускає можливості конструктивної кооперації з Росією. Це подобається більшості, якій це вигідно, але у них немає підтримки більшості громадян"– - зазначив Кра.

Він розповів, що в Німеччині три чверті громадян, які мають право голосу, заявили під час опитування, що вони підтримують "Північний потік - 2". В інших країнах ситуація така ж, додав політик.

"Та русофобія, яка тут підтримується, не має коренів серед населення, і, крім того, їй притаманні подвійні стандарти. Ми говоримо про пана Навального, дуже проблематичного політика, що дозволяв собі расистські висловлювання, але чому ніхто не говорить про пана Медведчука, лідера опозиції в Києві, який перебуває під домашнім арештом? Один, будучи обраним членом парламенту, може бути заарештований, а інший, скоївши економічні злочини, - ні. Це вони не можуть пояснити, так само як і не можуть пояснити свою русофобію. Саме тому ми будемо і надалі працювати над тим, щоб досягти миру шляхом взаєморозуміння і дипломатії. Однозначне " ні "доповіді"– - констатував Кра.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще