У новому випуску програми «Суб'єктивно» на каналі «Знай 24» з ведучою Вікторією Панченко громадський діяч Андрій Пелюховський розповів, що замах на Шефіра виглядає як акт залякування.

«Сергія Шефіра кілька тижнів тому попросили переїхати з офісу на Банковій, і він переїхав в офіс «95 кварталу», а це вже багато про що говорить. Шефір ніколи не претендував на серйозні ролі в країні, бути міністром чи прем'єр-міністром. І для мене було дуже дивно, що Шефір переїхав в офіс «95 кварталу»», - повідомив він.

Пелюховський сказав, що існує дуже багато різних версій щодо замаху на Шефіра, що це рука Кремля і т.д. Звісно, все набагато простіше, вважає він, швидше за все він дуже багато знає і йому є що розповісти. І, можливо, хтось злякався цих оповідань, впевнений він, тому стався цей акт залякування, тому що якби його хотіли вбити, то це б точно зробили. Ні для кого не секрет, що зараз в цій сфері дуже багато професіоналів, акцентував він, які б точно це зробили.

«Тому замах на Шефіра виглядає як акт залякування, щоб він поменше говорив або взагалі не говорив. Звичайно, набагато простіше - це немає людини, немає проблем, але не відомо, яка у нього інформація, в якому обсязі і де вона зберігається. Я думаю, що Шефір дуже розумна людина і він все прорахував. На жаль, політики і боротьба за владу передбачають жертви і їм наплювати на простих людей. Боротьба за владу - це як війна, а війна передбачає втрати з будь-якого боку», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.uа писав, що Володимир Зеленський прокоментував напад на Сергія Шефіра:"відповідь буде сильною". Президент відреагував на даний інцидент.

Також Знай.uа писав, що на радника Зеленського Сергія Шефіра напали і поранили: водій у важкому стані. На політика скоєно Серйозний замах.