Депутат Антон Поляков у своєму блозі «Правки Полякова» прокоментував ситуації, через які у спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова посилився конфлікт з парламентаріями і ОП, зокрема, законопроєкт про деолігархізацію і направлення його на експертизу Венеціанської комісії.

«Насправді конфлікт між ОП і Разумковим назрівав давно і довгий час ніс під собою «повільно граючий» характер. І Разумков неодноразово давав зрозуміти, що у нього є своя особиста думка. Тепер щодо самого закону про олігархів. Це чистої води популізм і тільки видима боротьба проти олігархів», - заявив Поляков.

Депутат зазначив, що не бачить нічого поганого в тому, що спікер підтримав ініціативу відправити законопроєкт на експертизу Венеціанської комісії. Поляков зазначив, що Україна з моменту своєї незалежності завжди керувалася думкою цієї комісії, тому немає проблеми в тому, щоб провести експертизу і в цей раз.

Крім того, за словами депутата, ще одним важливим аспектом є невідповідність законопроєкту про олігархів Конституції – документу, яким зобов'язана керуватися влада при прийнятті законів.

«Рейтинги падають. І на тлі цих цифр Разумков стає все більш привабливим, а значить і конкурентом», - зазначив Поляков.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бортник заявив, що олігархи не будуть подавати електронну декларацію.

Також Знай.ua повідомляв, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков різко висловився проти перейменування держави.