Замах на помічника Зеленського Сергія Шефіра - це спроба відвернути увагу від внутрішніх проблем України.

Про це заявив політолог Владислав Гуров, повідомляє "112 Україна".

"У нас відбуваються регулярні рейдерські атаки на бізнес, у нас відбуваються нахабні віджимання. Ми пам'ятаємо, що відбувалося з "Мотор Січ", ми пам'ятаємо, що відбувалося з заправками Глуско, які просто почали віджимати через правоохоронні органи, і це все намагалися пов'язати з Медведчуком. Хоча він не має відношення до цих заправок. Тобто, у нас відбувається свавілля в країні, і потрібні якісь інфоприводи влади, щоб відвернути увагу від наших внутрішніх проблем і намагатися на себе перетягнути, що вони борці з корупцією, борці з олігархами, хоча за фактом цього не відбувається",- заявив політолог.

Нагадаємо, 22 вересня біля села Лісники невідомі розстріляли автомобіль Сергія Шефіра. В результаті був поранений його водій. Нардепи стверджують, що в чоловіка потрапило три кулі, він знаходиться в реанімації у важкому стані. Сам Шефір не постраждав.

За даними Міністерства внутрішніх справ, в автомобіль потрапило не менше 10 куль.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Правоохоронці відкрили кримінальна справа за фактом замаху на першого помічника президента Сергія Шефіра. Його порушили за статтею"Замах на вбивство двох і більше осіб".