Підбірка найпривабливіших пропозицій за вигідними цінами.

У вересні 2021 року всеукраїнській мережі електроніки та побутової техніки Фокстрот виповнилося 27! За останній рік компанія запустила в роботу дієві рішення, а покупцям забезпечила кращий сервіс і товарні пропозиції.

Тому, щоб показати, наскільки важливі компанії всі без винятку клієнти, вона підготувала до свого дня народження максимально можливі знижки на техніку й гаджети. Ось тільки деякі з них:

· Смартфон VIVO Y31 4/64 GB V2036 – має екран з діагоналлю 6,58 дюймів з роздільною здатністю FHD+ для відпочинку та яскравого спілкування, будь-яке зображення на дисплеї виглядає живим і реалістичним. Смартфон просто створений для ігор і мультимедійних розваг. У VIVO Y31 інтегрований потужний процесор Qualcomm Snapdragon, який забезпечує поліпшену продуктивність і швидкість обробки даних.

· Ноутбук HP 15s-eq1000ua Silver стане ідеальним вибором для тих, хто звик до активного ритму життя. Тонкий і портативний, він забезпечить абсолютну зручність користування. Міць суперпродуктивної апаратної конфігурації, безмежний 15-дюймовий екран і витривалий акумулятор роблять лептоп чудовою платформою для роботи і розваг і просто незамінним помічником у ділових поїздках.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

· Телевізор HISENSE 32A5600F зробить будь-яке зображення ще більш яскравим і насиченим. Точно аналізуючи вхідний контент, він зменшить кількість шуму і спотворень, подарувавши абсолютно новий досвід перегляду улюблених фільмів і телепередач. А ще – порадує насиченим звуком з глибокими басами і кришталевою чистотою голосу.

· Пральна машина LG F2J3HS2W підлаштовується під тип одягу і ступінь його забруднення. Потрібно лише завантажити білизну і вибрати автоматичну програму, довіривши технології 6 Motion™ всі клопоти з прання навіть найделікатніших виробів. Надійний і довговічний інвертор забезпечить абсолютно новий підхід до управління пранням з мінімальним рівнем шуму і витратою електроенергії.

· Холодильник SAMSUNG RB37J5000SA/UA з нової серії холодильників Samsung SpaceMax: місткий всередині – компактний зовні. Виробник надає місткий внутрішній простір для всього, що ви любите. Завдяки покращеній теплоізоляції корпусу стінки холодильника тонші за звичайні, при цьому звільняють додатковий об’єм. За створення оптимальних умов зберігання продуктів відповідає система всебічного охолодження All-Around Cooling.

Ці та інші гаджети зі знижками вже чекають на вас у магазинах і в інтернет-магазині Фокстрот, період дії акції – 16 вересня до 6 жовтня. Поспішайте оновитися за кращими цінами!