Політолога та експерта з конституційного права Богдана Бондаренка обурила "хвиля" публікацій про зміни в декларації нардепа від «Слуги народу» Ірини Аллахвердієвої.

За його словами, критикувати політика за виконання закону – значить множити на нуль саму ідею е-декларування. Таку думку Бондаренко висловив на своїй сторінці в соцмережах.

«Вона (Аллахвердієва-ред.) відповідно до закону, задекларувала подарунок від батька (регіональні журналісти, які виявилися спритнішими і об'єктивнішими за «київських», з'ясували, що, ймовірно, до дня народження). Батька, офіційні доходи якого, судячи з відкритих джерел, дозволяють мати такі доходи. Бізнесмена, не пов'язаного з державним бюджетом. Спеціально подивився на її декларації попередніх років. Так само, не можна зробити висновок, що депутат прийшла в Раду «боса» і почала «упаковуватися». Вона навіть годинник, який став предметом спекуляцій у 2018 році, декларувала. Допускаю, що інформаційна атака на Аллахвердієву – це атака, націлена на фракцію», – написав Бондаренко.

Експерт підкреслив, що є ймовірність, що таким способом хтось зводить з Аллахвердієвої особисті рахунки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Це не проблема депутата і політики, як такої, - це проблема тих людей, які писали статті (підозріло нагадують замовні)", – підсумував Бондаренко.