До стін офісу президента України на одиночний пікет вийшла місцева мешканка Тетяна Шалюк. Киянка закликала Володимира Зеленського покинути пост глави держави і повернутися «туди, де йому і місце» - в «95 квартал».

В руках пікетниця тримала символічний плакат зі словами: "Зеленський, повертайся в Квартал-95".

Тетяна Шалюк розповіла про те, що вийти з акцією протесту її змусило потурання ставлення Зеленського до українських проблем, а також відсутність даних їм в ході передвиборної кампанії обіцянок. Більш того, підкреслила вона, при владі повинні перебувати політики, а не актори. Більш того, вказала вона, бути актором у Зеленського виходить набагато краще, ніж бути президентом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Організатор пікету роздала присутнім біля стін офісу президента листівки з передвиборчими обіцянками Володимира Зеленського, жодна з яких, як підкреслила вона, не була виконана. Мова, зокрема, йшла про мовне питання, встановлення миру в Донбасі, зниження тарифів, проведення реформи охорони здоров'я та інше.

У зв'язку з цим Шалюк закликала Зеленського піти з політики в шоу-бізнес, "де йому і місце".

Примітно, що українці, які спостерігали за пікетом, також погодилися з тим, що насправді Зеленський як артист був хороший, проте як президент він «ніякий».

"Кожному є місце під сонцем, тому хто де краще себе почував, то нехай повертаються на свої місця", - уклала учасниця пікету, з чим погодилися присутні спостерігачі.