Про це він розповів у новому випуску програми «in. KYIV» з блогером Катериною Павловою.

«На сам перед хаотична забудова Києва впливає на зниження мобільності мешканців міста і дійсно це один з чинників, який визначає проблему та формує попит. І якщо говорити про можливість місця роботи для українців, вони, як правило, орієнтуються на Київ і вже дуже давно. Або в іншому випадку, коли вони не знаходять роботу тут, вони їдуть за кордон. Тому що влаштуватися на більш-менш оплачувану роботу в регіоні доволі складно», - розповів він.

Клочок сказав, що тому дійсно важливо, щоб забудови, які відбуваються в місті, хоча б частково відповідали запитам роботодавця з метою освоєння певних площ для організації робочих місць. Щоб робоче місце знаходилося якомога ближче від місця проживання людини, пояснив він, бо саме зменшення мобільності призвело до того, що сьогодні Київ страждає й стоїть у корках.

«Я вже мовчу про постійні ремонти мостів. І в цій частині якоїсь стратегії міста, аби вона визначалась саме таким чином, щоб розподіляти та розпорошувати по всьому місту робочі місця - я не бачу. Тому що в основному, якщо говорити про економічну складову, тут більшість населення зайнята не на виробництві, а у продажі, IT-галузі, вона займається фактично сидячою роботою в офісі», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила Для хлопців у вишах введуть нове правило: доведеться пройти кожному Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Киричука, що люди вибирають ЖЕКи, тому що для цього нічого не потрібно робити.

Також раніше для Знай.ua Гуманенко розповідав про переваги створення ОСББ у багатоквартирних будинках.