Про це заявив народний депутат Сергій Соболєв («Батьківщина»).

«Голова комітету повинен розуміти, що він може підписати собі вирок. Якщо він, не відповідно до проголосованого тексту, завізує інший текст», - заявив нардеп в ефірі телеканалу «Україна24».

Він наголосив, шо фальсифікація проголосованого тексту закону недопустима і матиме катастрофічні наслідки.

«Я за всю історію пам’ятаю ще два випадки, коли пробували фальсифікувати вже проголосований текст закону. Я сподіваюся, що цього разу до цього не дійде. Слава Богу, що у нас є все – і стенограма на руках, і відеозапис. Є можливість дуже чітко відслідкувати, в якій редакції ухвалювався закон», - зазначив Соболєв.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, 4 жовтня голова Верховної Ради Дмитро Разумков офіційно заявив про спроби комітету з питань нацбезпеки сфальсифікувати проголосований текст законопроекту про олігархів. За його словами, в такий незаконний спосіб керівництво комітету вирішило прибрати з проекту поправку про надання повноважень вести реєстр олігархів Нацагентству з протидії і запобігання покупців, і надати ці повноваження РНБО.