Про це він розповів у своєму блозі «Правки Полякова».

«Почнемо, мабуть, з прибуття «слуг». Хто бідніший – приїхав на поїзді і потім на автобусі вирушив в недешевий готель, а хто багатший – літаками і власними швидкісними автомобілями. У мережі з'явилася інформація, що деяких пасажирів навіть пересаджували прямо в поїзді, аби фракція була єдина», - говорить Поляков.

Причиною з'їзду, за словами депутата, була названа робота над помилками, розробка нових стратегій, їх презентація і консультація з президентом. Він розповів, що депутатів поділяли на групи, вони готувалися, а президент особисто підходив до кожної групи і давав поради.

«Президент відповів на запитання про те, для чого взагалі проводиться дана зустріч – що тут працюють над трансформацією країни із найрізноманітніших напрямів. Основний упор ставиться в тому числі на безпеку та енергетичну незалежність. Так ось де цей план з трансформації, на який дивним математичним прорахунком написали цифру у 227 млрд? Плану немає, а сума є», - заявив Поляков.

За його словами, міністр економіки Тимофій Милованов намагався показати на слайдах, як інвестиції позитивно зіграють для розвитку країни, а депутат Олександр Корнієнко позначив терміни – п'ять-десять років. Крім того, Поляков зазначив, що міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко на зборах, відповідаючи на питання президента щодо українського виробництва вакцин, заявив, що перші результати будуть вже в наступному році.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бортник заявив, що олігархи не будуть подавати електронну декларацію.

Також Знай.ua повідомляв, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков різко висловився проти перейменування держави.