Таку думка висловив лідер партії "Наші" Євген Мураєв.

"Він вирішує і політичні питання, я маю на увазі спробу розправитися з Медведчуком, Порошенком, як його (Зеленського – прим.) основним конкурентом в даному електоральному полі. Також спроба взяти ЗМІ під контроль», - повідомив Мураєв в ефірі телеканалу «Україна24».

Також на думку політика, закон дозволить Зеленському вирішити проблему своїх особистих бізнес-відносин з власником телеканалу «1+1».

Крім цього, закон про олігархів, під критерії якого потрапляють тисячі громадян України, буде використовуватися для того, щоб «ретельно рекомендувати цим людям не брати участь у політичному житті країни і підтримувати ті політичні партії, які вони вважають для себе ціннісно-прийнятними і перспективними для країни».

Як повідомлялося, 23 вересня Верховна Рада підтримала законопроект про олігархів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Голосування викликало критику Європейського Співтовариства через порушення закону і регламенту. Опозиційні фракції звернулися до правоохоронних органів з вимогою притягнути керівництво профільного комітету та головуючого на засіданні Руслана Стефанчука до кримінальної відповідальності.