Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Я можу стверджувати, що життя іноді може підкидати такі сюрпризи, що жоден сценарист планувальник і проєктувальник спецоперацій і не вигадає. У житті трапляються найдивовижніші речі, тому треба з усім розбиратися. Але знову-таки є інформація, що саме в ніч, коли сталася трагедія з Поляковим, було щось не так з камерами системи «Kyiv Smart City». З іншого боку, відключати камери, навіть якщо це був якийсь замах – це вже занадто», - сказав він.

Кочетков розповів, що в принципі можна до такої міри отруїтися і самому, тим більше що останнім часом у Полякова була стресова ситуація. У політиків взагалі постійно стресова ситуація, вважає він, а у нього на це все ще й особисті відносини накладалися. Це все продукує погіршення стану організму, підкреслив він, тому можна і помилитися в якихось речах.

«У парламенті мінімум третина партії «Слуга народу», які повністю орієнтовані не стільки на Володимира Зеленського, скільки на Офіс президента. Зеленський для них Бог, на якого треба молитися, а вирішують вони всі питання з Офісом президента. Тому функціонери, які займаються іміджем партії «Слуга народу», м'яко кажучи, всі ненавиділи Полякова», - резюмував він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Галину Третьякову "зафукали" прямо в Раді за образу загиблого 33-річного Антона Полякова.

Також "Знай.ua" писав, що у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другим Ступкою.