Вона прокоментувала ситуацію у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Коли Руслан Стефанчук представляв свою кандидатуру на пост спікера, Третьякова ставила йому дуже компліментарні запитання. Зрозуміло, що якщо Третьякову допустили до мікрофона, то на це було дано добро згори. У неї є якийсь імунітет, інформаційний бронежилет. Крім того, її сватали в міністри, незважаючи на всі її резонансні заяви. Всім, кому не подобається Третьякова в ролі глави комітету, варто уявити її в ролі міністра. Трускавець згуртував корпоративний дух «слуг народу», але голосів все одно не вистачає. Деякі депутати відсутні на засіданнях, інші в різний час виходили з фракції. Тому цінуються такі депутати, як Третьякова, які у своєрідній манері, але все ж захищають партію », - вважає гостя програми.

Вона нагадала висловлювання Третьякова про готовність оплакувати смерть Антона Полякова, якби він залишався «слугою».

«Поведінка Третьякової і депутатів, подібних їй, насторожує. Адже саме ці люди говорили про новий моральне обличчя депутата, без корупції і сумнівних зв'язків »- говорить Олександра Решмеділова.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше на засіданні Верховної Ради Третьякову присоромили за радість з приводу смерті Антона Полякова.

Також Знай.ua повідомляє, що в МВС назвали кілька версій смерті Полякова.