Про це він розповів у себе в блозі.

«Претензії до Угорщини не те що нелогічні, вони навіть смішні. Угорці порахували, що їм так вигідно. А чому ми на угорців так наїхали? Тоді потрібно висловити також німцям, але німцям страшно так висловлювати, а Угорщину вважають маленькою країною», - зазначив Атаманюк.

За словами експерта, Угорщина успішна країна: член НАТО і ЄС. Як зазначив економіст, в обхід України побудували 6 газотранспортних шляхів. На думку Атаманюка, Угорщина вчинила у своїх інтересах, за що ми не можемо їй дорікати.

«Не можна говорити, що в цьому винна чинна влада. Першу трубу в обхід України почали будувати в 1994 році і називалася вона Ямал-Європа. І пройшла вона через Білорусь і Польщу. Коли Польща почала вести антагоністичну політику, то почали будувати навколо Польщі», - підкреслив Атаманюк.

Як зазначив експерта, зараз Польща є одним з основних рупорів проти Північного потоку-2, але коли будувалася труба в обхід України через Польщу (Ямал-Європа), то вона нічого не говорила.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Атаманюк заявив, що ЄС і РФ давно планували будувати газопровід в обхід України.

Також Знай.ua повідомляв, що Юрій Атаманюк розповів, як нами керують піарники.