Про це він розповів у своєму блозі.

«У нас всі найбільші злочини робляться під гаслом патріотизму, а вишиванка – це апогей цієї ситуації. Нами керують геніальні люди в плані піару, тому що організувати фільм, завдяки якому абсолютно законно взяти на виборах абсолютну владу в країні...», - сказав Атаманюк.

На думку експерта, все в новій політиці будується на гаслах і образах, тому прихід нинішньої влади це був геніальний піар-хід. Як зазначив економіст, закон про олігархів це теж гасло.

«Насправді закон проти олігархів є, і він називається Кримінальний кодекс України. Що таке олігарх? Якщо міністр не бере трубку від олігарха, то в цю ж хвилину олігарх стає великим бізнесом, тому що будь-який олігарх може існувати за рахунок держмонополії, бюджет і надр», - підкреслив Атаманюк.

За словами експерта, подібні законопроєкти це лише маніпуляція і гра.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк розповів, які є методи розвитку економіки.

Також Знай.uа повідомляв, що Атаманюк розповів, чому тарифи зростають, а надходжень до бюджету більше не стає.