Справа про держзраду голови політради ОПЗЖ Віктора Медведчука розвалиться в суді. Про це в ефірі телеканалу "Наш" заявив екс-голова Луганської та Закарпатської ОДА, генерал-лейтенант Геннадій Москаль, написав "ПолитНавигатор".

"Мета цієї всієї вистави-перебити негатив на пана Зеленського, Баканова, Шефіра по офшорних компаніях", – сказав Москаль.

У студії показали сюжет з брифінгу генпрокурора України Ірини Венедиктової і глави СБУ Івана Баканова, на якому Медведчуку було оголошено підозру в державній зраді.

Там були представлені фрагменти прослушки, де представники України і російської сторони обговорюють питання поставок вугілля з "ЛДНР" в обмін на готівкові гроші, які повинні бути передані в Республіки з Маріуполя.

"Ці плівки вже гуляють, по третьому разу їх показують. За Кримінальним процесуальним кодексом України, по-перше, має бути дозвіл суду на прослуховування. Що дозвіл давав суд на прослуховування посла РФ Зурабова або Козака, заступника глави Адміністрації президента РФ, або Суркова – помічника? Явно, що судом не будуть прийняті ці докази як допустимі, це вже все", - заявив український генерал.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще