У хід йдуть циркові вистави, роздачі продуктових наборів, лотереї та феєрверки. За місце в парламенті боротимуться 18 кандидатів, пише Хайзер.

З цього приводу йдуть баталії і в соціальних мережах. Колишній народний депутат України Сергій Хлань виборчу кампанію в 184 окрузі охарактеризував так:

«У Херсонській області проводяться довибори до парламенту по 184 округу, де один з кандидатів засіває округ "гречкою". Гречкою звичайно в переносному сенсі, а ось засіває - в буквальному. Цей кандидат Геннадій Лагута, колишній водій Ігоря Колихаєва. Пам'ятаєте такого нардепа, рік походив по Раді, а потім пішов на мери Херсона.

Дивовижні якості у виборця Колихаєва - вони чекають від нього реформи, а голосують за продуктові набори. Пам'ятайте, як у Аристотеля - хто вкладає у владу гроші, той бере з неї прибуток. Упевнений, Геннадій Лагута зробить також, як і ігор Колихаєв - отримає мандат і забуде про виборців. А може потім і на мера Херсона піде, коли Колихаєву набридне", - пише депутат.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А поки під повідомленням Сергія Хланя жартують " або Лагута такий суперводитель, що замість шефа йде в нардепи, або це Коліхаєв може собі дозволити - в парламент відправити водія?"сам Лагута продовжує "гастролі" в села, про які періодично пише на своїй фейсбук - сторінці. Він виступає за розвиток спорту, за нові дитячі майданчики, ремонт шкіл, доріг і лікарень. Теми "гарячі" для Херсонської області. А в той час виходить черговий пост Сергія Хлань, у відповідь Лагуте:

Незважаючи на те, що виборча кампанія буде максимально короткою, експерти очікують серйозну конкурентну боротьбу між кандидатами. Тому брудних технологій і "чорного" піару очікують багато.