Про це повідомила кореспондент в ефірі "Першого Незалежного", пише 112.

"Банер, який встановили журналісти незаконно закритих медіа, пошкоджений. Саме на цьому банері можна прочитати: "щоб представники саміту Україна-ЄС підняли питання про свободу слова в Україні". Так борди знімають по всьому Києву", - зазначила вона.

борди зі зверненням до учасників саміту Україна-ЄС
борди зі зверненням до учасників саміту Україна-ЄС

Відзначимо, дані борди простояли менше доби. Таким чином, влада знову використовує репресивну машину проти журналістів, свободи слова, припиняючи будь-яку можливість інакомислення в країні і остаточно звертаючи в бік диктатури беззаконня і авторитаризму.

Дані борди розмістили журналісти незаконно закритих українською владою телеканалів "112 Україна", NewsOne, ZIK, а також "Перший Незалежний", який був закритий за листом заступника Голови СБУ без суду, і сайту "Страна.ua".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

борди зі зверненням до учасників саміту Україна-ЄС
борди зі зверненням до учасників саміту Україна-ЄС

Борди знаходяться по всьому шляху проходження гостей і учасників саміту Україна - ЄС. На бордах журналісти закликали учасників саміту Україна-ЄС поставити питання влади загрози свободі слова в Україні та привернути увагу міжнародних партнерів до кричущих порушень прав журналістів в Україні.