Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“Мені здається, сьогодні тільки божевільний в Україні, маючи посаду, міг би розмірковувати, що він буде провокувати Російську Федерацію до якихось бойових дій. Які в кінцевому підсумку призведуть до широкомасштабної війни. Насправді, що б в Україні не заявляли, немає політиків, які були б готові віддати такий наказ. А тим більше серед тих, хто сьогодні при владі”, - сказав Юрій Подорожній.

Він зазначив, що якщо мова йде про широкомасштабну війну, то це Російська Федерація готова і здатна її розпочати.

“Ми з вами навесні бачили… Що росіяни зосереджували війська на нашому кордоні. Що росіяни готові. Стільки військ є, що наступний крок — це початок бойових дій. І злякались же не тільки в Україні, а це питання до обговорення було і “взрослих”. Тих, хто у світі вирішують питання, що завтра буде. Сполучені Штати Америки долучились. Інше питання, що Зеленського не включили до цієї розмови”, - додав Подорожній.

За його словами, якби президент США Джо Байден продемонстрував публічну підтримку Україні і зв’язався з Володимиром Зеленським для вирішення проблеми, то Росія б побачила, що США на боці України і підтримає її у разі ескалації конфлікту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олег Матійців зазначив, що на сьогодні у Києві не може статися Алчевськ, таке навіть складно уявити.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Вадим Трюхан заявив, що Росія докладала надзусилля, щоб як максимум зірвати Кримську платформу, а як мінімум понизити її статус.