Відомий політик та колишній народний депутат Борислав Береза розмістив пост на своїй сторінці у мережі Фейсбук, де перерахував порушення, які, на його думку, відбуваються на 197 округу на Черкащині.

"Ще не так давно, Віталій Войцехівський не цікавився справами поза межами Золотоноші у якій за роки при владі вибудував справжню феодальну систему. В його багажі десятки кримінальних справ та заступники, які регулярно уникають відповідальності перед законом. За свідченнями жителів цього невеликого містечка, діючий голова підім’яв під себе усі засоби масової інформації, заборонив рекламні борди не підконтрольних йому підприємців, впливає на місцевий бізнес. У місті не можна вслух говорити критику в його сторону, бо відразу звільнять з роботи. Так люди живуть у страху, бо в невеликому містечку знайти роботу не так просто. І це в України у 21 столітті, а не в якомусь Афганистані. Отже, у Золотоноші “все схвачено” і група Войцехівського готова до розширення свого впливу на сусідній Канів та всі сільські громади, які після децентралізації мають гроші в місцевих бюджетах", – пише Борислав Береза.

Після цього екс-нардеп перерахував порушення на виборчому окрузі.

пост Борислава Берези у мережі Фейсбук
пост Борислава Берези у мережі Фейсбук

пост Борислава Берези у мережі Фейсбук
пост Борислава Берези у мережі Фейсбук

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Замість висновків Борислав Береза задається питанням, чи потрібен українцям такий народний обранець.

"Цікавість цієї історії в тому, що навіть такі титанічні зусилля не дають очікуваного ними результату. Українці не італійці і за десятки років звикли розрізняти відверту чорнуху. Це звичайно дратує Київських гастролерів та золотоніського пана і тому вони все більше вдаються до відверто жахливих методів. А може взагалі будуть тупо фальсифікувати результати виборів? Лишається задати риторичне питання: Чи треба людям такий Народний Депутат, а Президенту такий член команди? Вже 31 жовтня ми отримаємо відповідь. Але те, що це зашкварна історія, вже бачуть усі", – резюмує Борислав Береза.