Про це він розповів у новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

Найприкріше, що у газетах, які розповсюджуються по селах, шахраї пропонують купити поштою якийсь товар і пенсіонери на це ведуться і постійно витрачають свої гроші. До мене постійно звертаються люди похилого віку з сіл з проханням про допомогу в поверненні їх грошей, тому що покупка пропонованих товарів в цих газетках поштою - це брехня, а люди все одно продовжують вірити. При цьому у нас була зустріч на одній з програм з керівником «Укрпошти» і я йому поставив запитання, чому вони не припинять цей вид шахрайства?», - розповів він.

Несмісянов розповів, що при цьому люди вважають, що «Укрпошта» бере участь в схемі обману людей, тому що вони роблять замовлення через «Укрпошту». Не розуміючи того, що вони замовляють товар у шахраїв, підтвердив він, а «Укрпошта» всього лише посередник в цьому питанні. На поставлене запитання керівник «Укрпошти» відповів, що кримінальних справ немає, повідомив він, тому ніхто розглядів не проводить.

«Хотіли ми цих шахраїв покарати, адже в цих газетах вказані найменування юридичних осіб та за цими найменуваннями можна знайти на сайті Мін'юсту адреси, де вони зареєстровані. Приїжджали ми в Києві на таку адресу, а там охоронець, який вже двадцять років там працює, але ніколи про таку юридичну особу не чув. І слідуючи відпрацьованими схемами обману, шахраї грабують людей на постійній основі. І це триває багато років, а наші пенсіонери продовжують їм вірити», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, шахрайки "гіпнозом" поцупили в українки мільйон: "Знімали негативну енергію".

Також Знай.ua писав, що шахраї беруть онлайн-кредити на імена українців: як захистити себе і свої гроші.