Про початок проти себе "брудної кампанії" заявив лідер перегонів - голова Херсонської обласної державної адміністрації та кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" Сергій Козир.

У своєму зверненні до виборців кандидат попередив, що опоненти розгортають проти нього дезінформаційну війну.

Про це повідомляє Online НК з посиланням на особисту сторінку Сергія Козиря у Фейсбук.

"Група чорних технологів, найнятих з міста Харкова, збирає і фальшує документи, підкупає фіктивних свідків і навіть готує фальшиві заяви від мого імені, щоб вилити весь цей бруд на голови людей.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Дорогі однодумці. Я завжди відкрито дивлюсь вам у вічі, впевнений у своїй правоті та у вашій підтримці. Не вірте брехні, фальшу та маніпуляціям", - написав Козир у соцмережі.

Раніше УНІАН, з посиланням на сторінку у фейсбуці Поліції Херсонської області, повідомило, що було відкрито кримінальне провадження за фактом реєстрації кандидата-"двійника" проти Сергія Козиря під час виборчого процесу на 184 окрузі. Він родом з Кіровоградської області.