Співголова опозиційної платформи-за життя Вадим Рабінович провів зустріч із заступником Керівника Адміністрації президента Російської Федерації Дмитром Козаком. Про це політик повідомив на своїй сторінці в Facebook Facebook.

"Зараз пройшла зустріч у Москві із заступником керівника АП Росії Дмитром Козаком! Я довів до Дмитра Миколайовича позицію нашої партії з ключових питань зовнішньої і внутрішньої політики! Працюємо далі! Нас не зломити!"- заявив Вадим Рабінович.

Нагадаємо, напередодні парламентарій заявляти, що без прориву в комунікації з РФ половина підприємств України зупиниться. Саме тому делегація партії «ОПЗЖ» не раз літала в Москву домовлятися про взаємовигідну співпрацю, зокрема, в питанні поставок газу.

"Так, делегація "ОПЗЖ" їздила до Москви, оскільки ми розуміємо, що представників нинішньої влади там бачити не хочуть. Так, ми домовилися з російською стороною про ціну на газ 173 дол. за метр кубічний. Скажіть, який злочин проти України ми вчинили? Влада каже: "це обурливо! Ви продали країну... " що ми продали?!. Говорити таке можуть тільки ненормальні люди-люди, які не розуміють наслідків своїх дій, які тримають в заручниках всю країну!» - вважає Вадим Рабінович.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще
Редакція може не розділяти думку автора висловлювань