Про це вона розповіла в новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Карантин приніс суттєві збитки для шоу-бізнесу, тому що коли ти утримуєш команду - це і продюсери, і піар-служба, менеджери і т.д. Велика команда, з якою ти працюєш, і ти за них відповідаєш, але в один момент у тебе немає концертів і треба щось думати і робити. Це втрати в десятки тисяч доларів, тому що потрібно знімати кліпи, щоб про тебе не забували і нікого не хвилює, що у тебе немає концертів і кліпи не окупаються», - розповіла вона.

Скарлет сказала, що якщо ти хочеш далі продовжувати, то все одно потрібно знаходити ресурс, щоб рухатися далі. Багато хлопців занурилися в депресію, повідомила вона, стали вживати заборонені препарати, а хтось став сильно пити. У цей час важливо знаходити сили, вважає вона, і лікувати себе творчістю, попри карантин і локдауни все одно писати музику, тому що колись це закінчитися, а у тебе вже є репертуар на цілий альбом.

«Треба зараз всім артистам зрозуміти, що цей час пройде і з оптимізмом дивитися в майбутнє. Я як музикант підтримки від держави не бачу, тому що є багато проблем, що стосується авторського права. Ми зараз намагаємося з артистами теж показати, що ми хочемо гідного роялті і не хочемо отримувати в чорних конвертах. Ми хочемо отримувати гідні відсотки за нашу творчість і пісні, які пишемо, як відбувається по всій Європі - це приходять хороші роялті», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Купцова розповіла про перший сольний концерт.

Також Знай.ua повідомляв, що Хлої Кардашьян в сміливому міні зганьбилася похлеще Кім: Туалетний папір заховати не подумали.