Про це вона розповіла у новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Я впевнена, що в Україні буде розвиватися блогінг, зараз шалено популярні різні стрімери, які показують як вони грають в ігри і подорожують, а також дуже популярна мережа TikTok. Мені простіше заробляти офлайн незважаючи на те, що концертів стало менше, я зараз розглядаю виходи на інші ринки - це Казахстан, Азербайджан, Грузія. Вони із задоволенням беруть наших артистів, якщо якісний продукт і цікава програма», - розповіла вона.

Скарлет сказала, що заробляти концертами артисту природніше, але дійсно деякі перемкнулися настільки, що пости в Інстаграмі приносять більше, ніж концерти. Наші виконавці дуже цінуються в Казахстані, у нас йде культурний обмін. Наші аранжувальники пишуть якісну музику, тобто ти приїжджаєш в Казахстан вже з якісним і хорошим матеріалом, цим ми і чіпляємо.

«У Росії концерти приносили дуже хороші гроші, але в Україні глядач все одно теж любить концерти, він приходить і він вдячний за це. Тому якщо ти зайняв свою музичну нішу, то завжди твоя публіка прийде. Серед моїх знайомих всі відмовилися від гастролей в Росії, але наскільки я чую від телебачення, це дає якісь теми для розмов, конфлікти і осуд», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес, згадав про своє бідне дитинство і вирішив збирати гроші.

Також Знай.ua розповідав про те, що чоловікові Наді Дорофєєвої порадили помити голову.