Про це Лещенко написав в своєму Facebook.

“Було приємно дізнатися, що вчора моє прізвище згадували весь вечір у різних ефірах телеканалу Ріната Ахметова Україна-24. Адже все, окрім некрологу, є рекламою. А також це тепер дає мені законне право на репліку. Отже, звертаюся до ведучого програми "Свобода слова" Савіка Шустера запросити мене для участі в ефірі цієї п"ятниці для дотримання балансу думок та неупередженості”, - повідомив журналіст.

Він нагадав, що у свою чергу завжди заступався за відомого ведучого та мав з ним приязні стосунки.

“Як член комітету порятунку Савіка Шустера, власник клубної карти Шустера та переможець премії Шустера за минулі роки маю на це моральне право. А як громадянин України маю юридично гарантоване право на відповідь. Мої контакти відомі всім у цій редакції. Відмову вважатиму повним нехтуванням базових стандартів журналістики”, - констатував Сергій Лещенко.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, у квітні 2016 року, коли Савіку Шустеру заборонили працювати в Україні, Сергій Лещенко активно вступився за нього, звинувативши владу у використанні “телефонного права”.