Ситуацію він прокоментував у програмі Сергія Дойка «Особистість».

«Іноді розслідування в Україні все ж мають ефект. Бути може, розслідування діють не так добре, як хотілося б, але вони діють. Якщо ми зловили депутата на наклепі, то я не думаю, що його за це виженуть з фракції, але проблеми в публічній комунікації у нього будуть. Йому завжди це хтось пригадає. При цьому кожен сам визначає межу між допустимим і недопустимим, а наша справа – повідомити про все громадянам. Але буває так, що перехід межі стає очевидним для всіх. Наприклад, Янукович перейшов її в той момент, коли були побиті студент. Далі вже справа йшла тільки до того, що він не буде президентом. Зараз, на мій погляд, ситуація інша, оскільки влада постійно творить якусь дурницю: хтось ляпне про «дітей низької якості», а хтось поїде в Москву», - вважає гість програми.

На його думку, в наш час і реакція на це інша.

«Зараз ніхто не вийде на вулицю через те, що депутат в Раді займається влаштуванням особистого життя. Над ним посміються, але і тільки», - каже Віктор Трегубов.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, в парламент було внесено пропозицію зобов'язати депутатів проходити психіатричну експертизу.

Також Знай.ua повідомляв, що народний депутат Галина Третьякова може позбутися мандата.