Екстрасенс Розалія Романова розповіла про енергію цифри два, взаємозв'язок між цифрами, чакрами і енергетичними центрами людини.

Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube з Розалією Романовою.

«Чакри мають певні кольори і якраз друга чакра - це чакра сексуальності, яка представляється помаранчевим кольором. Ось ця помаранчева енергія, за допомогою якої чоловіки випромінюють чоловіка, а жінки випромінюють жінку. І ті й інші випромінюють сексуальність, харизму, творчість - це все притаманне другій чакрі і двійці. Двійка - це інтуїція, якщо чоловік народжується, то відразу з одиницею, яка як би вбудована в його шифр, а ось у жінки вбудована двійка», - розповіла вона.

Романова сказала, що є такий вислів «всі жінки відьми», можна з цього посміятися або заперечувати, але це так. Відьма – це та, яка відає, знає і відчуває, повідомила вона, багато чоловіків вважають, що це жіноча логіка, але ні - це наша вбудована двоєчка. Ми в будь-якому випадку відчуваємо, що робити, а що ні; яка людина хороша, а яка погана; хто хоче нам добра, а хто хоче нас обдурити, вважає вона, тому це якраз енергія двійки.

«Якщо в даті народження у жінки є хоча б одна двоєчка, значить інтуїція вже підвищена. Якщо є дві двійки, значить інтуїція дуже сильно працює. Якщо є три двійки, то це вже моя колега. Вам сняться віщі сни, можливо ви бачите духів, чуєте голоси і як би над цим не сміялися - це ваше. Всі, у кого багато двійок у даті народження, вони мають надчутливість», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Розалія Романова розповіла, що вам дає цифра 1 в даті народження.

Також Знай.ua публікував слова Прокопюк: «Психолог – це не професія. Це покликання і відповідальність».