Як закінчився медовий місяць Зеленського з його західними партнерами. Або кураторами. Сергій Бєлашко зазначив, що приводом записати це відео послужила велика стаття в Forbes, переклад якої супроводили такою ілюстрацією (ми винесли її на превью ролика), повідомляє 112.ua.

Ця стаття стала підсумком того, що було зроблено, як відбувалася переоцінка американськими елітами такого активу як Україна. І як змінювалося ставлення до самого Зеленського. Підведений попередній підсумок і не дзвіночок, а ціла похоронна мелодія для Зе-команди.

Багато вхопилися за слова анонімного джерела у Вашингтоні, що Україна це як Саудівська Аравія, тільки замість нафти – корупція. Наводиться і приклад Хантера Байдена. Pandora Papers, Шефір, Медведчук, Україна сама винна. Картина вимальовується навіть небезпечна.

Схоже, в потрібний момент ми побачимо розслідування, яке прогримить голосніше плівок Мельниченка. А матеріалів замовникам вистачає вище даху. "Обіймаю, тисну руку" здасться дитячим лепетом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Редакція може не розділяти думку автора висловлювань