Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube.

«Геловін – це цілий період, коли наш світ, тобто світ живих людей, стає більш таким тонким і стикається зі світом мертвих. Це свято і ніч напередодні свята всіх святих. Святі – це наші покровителі мученики, які померли за віру, і у кожної людини є свій ангел охоронець за ім'ям. Перше листопада – це вже День всіх святих, тобто вони як би приходять на ревізію і подивитися як ми тут, і приходять допомогти нам, підтримати, ну і десь якось пожурити нас що ми робимо не так», - розповіла вона.

Романова сказала, що цей час не просто один день, а цілий тиждень до цього дня, коли нам потрібно заглядати в себе, співвідносити себе зі своїм родом. Потрібно згадувати своїх померлих, вважає вона, дякувати їм, піти в храм незалежно від того, якій релігії ви належите. Підіть у свій храм, повідомила вона, або в той, до якого у вас лежить душа, і пом'яніть своїх близьких, тих хто був у вашому житті другом, коханим, ворогом. Якщо ви знаєте, що у вас є вороги, і боїтеся, що вони вам роблять щось погане, сказала вона, помоліться за них і побажайте їм хорошого.

«Якщо раптом ви помиляєтеся, то ваше хороше просто прийде до нього і поліпшить ваше ставлення. А якщо ця людина дійсно проти вас щось задумує, то ваші благі побажання відіб'ються від ваших поганих. У Геловін особливо потрібно подякувати і подумати про тих, кого вже немає з нами. Не потрібно до цього свята ставитися із зайвою серйозністю і бояться, що якісь демони на вас нападуть. Хоча трапляється те, чого боїшся і, якщо у Геловін ви будете думати і говорити про погане – це обов'язково трапиться, тому треба думати про хороше в цей день, коли кордон між двома світами особливо тонкий», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв про смачні й прості рецепти з гарбуза від Юлії Шевчук.

Також Знай.ua писав, що Україна переходить на зимовий час. Коли і як крутити стрілками.