З плакатами «Вимагаємо покарати зрадників України!», «Корбан і Філатов агенти Кремля» вимагали від генеральної прокурорки Ірини Венедіктової завершити розслідування щодо Іловайської трагедії, повідомляє Голос з посиланням на Телеканал Новини.LIVE.

На переконання громадського активіста з Дніпра Михайла Корольова, цієї трагедії не сталося б, якби не зрада кількох високопоставлених осіб, зокрема генерала Руслана Хомчака, а також нинішніх очільників міста Дніпро - Бориса Філатова та Геннадія Корбана.

«Ми сьогодні не хочемо, аби були такі котли, аби нас з вами, людей призовного віку, агенти Кремля, які засіли у владі, вбивали, вставляючи ніж в спину. Ми готові воювати з ворогом у відкритому бою. Але ворог нині знаходиться тут, в тилу. У Дніпрі агентура Кремля, агенти ФСБ, які до Революції Гідності працювали з владою Януковича, займались замовними вбивствами, вбивали своїх друзів, бізнес-партнерів, забирали майно, зараз повністю узурпували владу в місті. Це Геннадій Корбан та Борис Філатов, міський голова Дніпра», - наголошує Михайло Корольов.

Ветерани голосно вимагали зустрічі з Іриною Венедіктовою, перед входом до Офісу Генпрокурорки демонстрували фільм про Іловайську трагедію, в якому з відкритих джерел зібрали матеріали і свідчення про співучасть Геннадія Корбана та Бориса Філатова у провалі Іловайської операції.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

«Це факти державної зради та співпраці з російськими окупантами», - підкреслив на мітингу Корольов.

Ветерани дали чіткі терміни Офісу Генерального прокурора, щоб завершити розслідування і притягнути злочинців до відповідальності. Подібні попереджувальні акції проведуть також під будівлею СБУ та Міністерства внутрішніх справ.