Про це на своїй сторінці в Facebook заявив президент Спілки адвокатів, пише Одесит.юа. За словами правозахисника, всі підозри Олегу Бриндаку з області фантастики і ніякої конкретики.

«Ставиться участь у злочинній організації, але необхідно розуміти, що сама по собі участь у злочинній організації без вчинення конкретних злочинних дій конкретною особою неможлива», - сказав експерт.

За словами Ламаха, абсолютно всі дії Олега Бриндака були законні і проводилися в інтересах одеської Громади. Він зазначає, що «драконівська» вимога обрати запобіжний захід у вигляді безальтернативного утримання під вартою щодо Олега Бриндака - це спроба дестабілізувати соціально - політичну обстановку Одеси в період початку опалювального сезону, введення червоної зони карантину та інших проблемних питань, які виникають в процесі управління міськими справами.

"Безумовно, все, що відбувається ніякого відношення до криміналу не має - це політична розправа і бажання дискредитувати місцеву політичну еліту, партію " Довіряй справам«, яка впевнено перемагає в Одесі, не даючи можливості Києву нав'язати в регіоні своїх людей, висадити» політичний десант", - пише юрист.

Ламах підкреслив, що Бриндак сприяє слідству, не ховається, є до суду, але це не цікавить сторону звинувачення, яка просто хоче ізолювати управлінця, який має право першого підпису в управлінні містом, і таким чином занурити Одесу в колапс. За словами юриста, очевидно, що відповідати за провал опалювального сезону, карантину і всіх міських програм ні НАБУ, ні САП не збираються, а в підсумку звинуватять у всьому ту ж міську владу, яку практично повним складом хочуть відправити за грати.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

«У зв'язку з тим, що суд уважно і детально вивчає матеріали справи, сподіваємося на прийняття законного, обґрунтованого рішення. Чекаємо одужання Олега Борисовича і сподіваємося на справедливість і здоровий глузд», - пише Ламах.

На даний момент в процесі оголошено перерву у зв'язку з отриманням бриндаком позитивного результату ПЛР-тесту на COVID-19.